Ruime woonst met 4 slaapkamers, een achterbouw geschikt als extra werkruimte/atelier of uitbreiding van deze woonst, tuin en garage!

Wenst u een professionele activiteit uit te oefenen aan huis, met ruimte voor gezin en goede toegankelijkheid voor klanten? Dan heeft deze woning sterke troeven! De gezinswoning is evenzeer aantrekkelijk voor wie uitkijkt naar een betaalbare woning met 4 slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden voor privégebruik. Bergruimte is hier een pluspunt. Dit vastgoed kan u opknappen en moderniseren naar wens, maar is instapklaar. Gefaseerd moderniseren kan! Dit op wandelafstand van centrum Tielt, nabij de ringbaan en langs de invalsweg van Wingene. Ideaal voor de combinatie wonen/werken. De ruime oprit voorziet alvast voldoende parkeergelegenheid en de ligging biedt veel visibiliteit.

Gelijkvloers: een polyvalente ruimte geschikt als kantoor of commerciële ruimte of uitbreiding van salon. De geïnstalleerde leefkeuken sluit aan op een leefruimte met toegang naar de veranda en achterbouw. Op de 1e verdieping: 4 kamers en een badkamer (te moderniseren). Ruime geïsoleerde zolder. De veranda is een tussensas naar de achterliggende ruimte. Momenteel berging (voormalige bakkerij). Achteraan ruimte om te spelen in de tuin. Het perceel is volledig omheind en afgesloten met een draaihek. Achteraan is nog een aparte garage voorzien. Zet u deze woning in een modern jasje? Het woonhuis heeft een degelijke constructie en veel ruimte. Kom alvast kijken wat de mogelijkheden zijn.

Foto woning

Kenmerken

Opp. perceel
Value
Bouwjaar
Value
Renovatiejaar
Value
KI*
Value
Slaapkamers
Value
Beglazing
Value
Terras/tuin
Value
Onderdak
Value
Isolatie onderdak
Value
Verwarming
Value
Transactie
Value
EPC:
Value
Keuring elektriciteit
Value
Bewoonbare opp.
Value
Bestemming
Value
Rechtelijke of bestuurlijke maatregelen
Value
Voorkooprecht
Value
Verkavelingsvergunning
Value
Bodemattest
Value
Beschermd erfgoed
Value
Watertoets
ValueKI*: Kadastraal inkomen (niet geïndexeerd)

Info en bezoek

Contacteer ons
Je bericht is verzonden!
 

BIV-nummer:
Derdenrekening: