Charmante volledig gerenoveerde woning met tuin.

Deze woning onderging een grondige totaalrenovatie! Het gebouw werd volledig gestript en voor u in een stijlvol hedendaags jasje gestoken. De zwart-wit contrasten; de lichte keramische tegels en laminaatvloeren op de slaapkamers en de witte muren zorgen voor een mooie balans met de zwarte ramen.

Deze gezinswoning werd volledig vernieuwd met veel smaak, goed geïsoleerd onder het dak en voorzien van nieuwe elektriciteit en verwarming op gas met in elke ruimte radiatoren. De zwarte houten ramen met hoogrendementsglas werden recent geplaatst in 2020 en zorgen voor extra cachet.

Op het gelijkvloers treft u een aparte inkom, een mooie leefruimte met ruime trendy keuken voorzien van een groot keukeneiland. De leefkeuken kijkt uit op het zuiders georiënteerd terras met Provençaalse sferen en de omheinde onderhoudsvriendelijke tuin. Het terras biedt volledige privacy. Op het gelijkvloers is een apart toilet voorzien.

De traphall waar het mooie zwart-wit spel tussen muren en trap zich herhaalt, brengt u naar de 1e verdieping met 2 lichtrijke slaapkamers en een moderne badkamer met mooi wasmeubel, douche en een 2e toilet. Op de 2e verdieping treft u een 3e mooi afgewerkte ruime slaapkamer met berging. Ook de voortuin werd reeds volledig aangelegd.

Deze woning is beschikbaar bij akte en ligt op wandel- en fietsafstand van het centrum van het bruisende Ronse. Vlotte aansluiting naar de N60. Wenst u geen langetermijnplanning voor werken aan de woning of onaangename verrassingen in uw renovatiebudget dan zal deze woning u zeker aanspreken. Hier geldt de regel inpakken, verhuizen en genieten van uw nieuwe stek met meer vrije tijd. Deze parel kan u bezoeken op afspraak: 0498 72 10 90

Foto woning

Kenmerken

Opp. perceel
Value
Bouwjaar
Value
Renovatiejaar
Value
KI*
Value
Slaapkamers
Value
Beglazing
Value
Terras/tuin
Value
Onderdak
Value
Isolatie onderdak
Value
Verwarming
Value
Transactie
Value
EPC:
Value
Keuring elektriciteit
Value
Bewoonbare opp.
Value
Bestemming
Value
Rechtelijke of bestuurlijke maatregelen
Value
Voorkooprecht
Value
Verkavelingsvergunning
Value
Bodemattest
Value
Beschermd erfgoed
Value
Watertoets
ValueKI*: Kadastraal inkomen (niet geïndexeerd)

Info en bezoek

Contacteer ons
Je bericht is verzonden!
 

BIV-nummer:
Derdenrekening: