Laat u zich graag verrassen? Achter de gevel van deze ruime halfopen bebouwing zou dat best kunnen. De lichtrijke gelijkvloers en openheid van de leefruimte maken het hier aangenaam vertoeven. De grote leefplaats met salon heeft 2 schouwen, waarvan 1 met ingebouwde haard, die zorgen voor sfeer en gezelligheid. Een volledig vernieuwde keuken voldoet aan het hedendaagse comfort voor heerlijk kokerellen en sluit aan bij de ruime open eetplaats die uitkijkt op het terras en de omheinde tuin; onderhoudsvriendelijk & kindvriendelijk aangelegd, en zeer geschikt voor de zomerse BBQ’s.

De eerste verdieping telt 3 mooie slaapkamers. Er is mogelijkheid tot uitbreiding naar de ruime zolder (geschikt qua ruimte voor nog 2 extra slaapkamers en eventueel 2e badkamer of één grote ruime bergzolder). De badkamer is voorzien van een klein ligbad/douche en enkel wasmeubel & toilet.

In de statige inkomhall is er toegang tot een apart toilet. De droge kelder, voorzien van wasverzachter en verwarminsinstallatie, biedt extra bergruimte.

Er is een aparte wasplaats & berging naast de keuken aanwezig met rechtstreekse toegang naar terras en tuin. De ramen van deze woning zijn reeds voorzien van dubbele beglazing/en onderhoudsvriendelijke PVC met rolluiken. Deze degelijk betonconstructie afgewerkt met traditionele baksteen zorgt voor een goede stevige basis en biedt veel bewegingsruimte die we in nieuwbouw niet meer snel terugvinden.

Het perceel is helemaal afgesloten en vlot toegankelijk met de wagen dankzij automatische poort. U kan op eigen terrein via geautomatiseerde garagepoort meteen de aparte ruime garage binnenrijden. Het is een luxe om zo toegankelijk en dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer te wonen en toch ook meteen op je eigen afgesloten plek binnen te wandelen in het centrum van de stad. Deze woning is instapklaar en op eigen tempo op te frissen naar eigen stijl en wens. Elektriciteitskast is reeds volledig vernieuwd, voor keuring nog enkele kleine opmerkingen. Kortom: een aantrekkelijke woning met veel potentieel en alvast zeker een bezoekje waard. Interesse? Bel 0498 72 10 90

Foto woning

Kenmerken

Opp. perceel
Value
Bouwjaar
Value
Renovatiejaar
Value
KI*
Value
Slaapkamers
Value
Beglazing
Value
Terras/tuin
Value
Onderdak
Value
Isolatie onderdak
Value
Verwarming
Value
Transactie
Value
EPC:
Value
Keuring elektriciteit
Value
Bewoonbare opp.
Value
Bestemming
Value
Rechtelijke of bestuurlijke maatregelen
Value
Voorkooprecht
Value
Verkavelingsvergunning
Value
Bodemattest
Value
Beschermd erfgoed
Value
Watertoets
ValueKI*: Kadastraal inkomen (niet geïndexeerd)
Watertoets: betreft tipje van de tuin raakt tuin naburige grond – droge woning

Info en bezoek

Contacteer ons
Je bericht is verzonden!
 

BIV-nummer:
Derdenrekening: