Wonen op een unieke locatie aan het muziekbos op 7280 m²

Wie droomt van wonen in de natuur, een boomhut en vogelgezang zal hier naar hartelust kunnen genieten. De solide woning met betonsconstructie biedt heel wat troeven. Ieder vensterraam biedt een blik op bos en natuur.

2 aangename slaapkamers hebben toegang tot de badkamer met plaats voor een dubbel wasmeubel en ligbad. De derde slaapkamer heeft een eigen doucheruimte en ingemaakte kast. Er is een inkomhal met aparte toilet en vestiaireruimte. De leefruimte is reeds voorzien van een open haard voor gezelligheid. Er is een ruime open leefkeuken met daarnaast een berging en kleine hal richting tuin en naar de zolder. De living sluit aan op schuifraam naar de bostuin voorzien van een ruim zonneterras. Hier kijkt u recht naar het muziekbos waar af en toe een wild reetje verschijnt.

Via de trappen wandelt u langs de glooiing van de berg, waar u een ruime 4e kamer kan ontdekken, geschikt als atelier/werkplaats of bureau. Dankzij de stevige constructie is de woning volledig onderkelderd en voorzien van 2 garagepoorten, wijnkelder, een technische ruimte en aansluiting voor wasplaats.

Deze woning is op te frissen of te moderniseren naar wens maar alvast instapklaar voor wie op eigen tempo wil schilderen en aanpassingen wil uitvoeren. Individuele waterzuiveringsinstallatie aanwezig in de tuin. De woning is vergund!

Wij maken graag kopers gelukkig die deze mooie locatie en de natuur weten te appreciëren. Kom kijken op afspraak 0498 72 10 90

Foto woning

Kenmerken

Opp. perceel
Value
Bouwjaar
Value
Renovatiejaar
Value
KI*
Value
Slaapkamers
Value
Beglazing
Value
Terras/tuin
Value
Onderdak
Value
Isolatie onderdak
Value
Verwarming
Value
Transactie
Value
EPC:
Value
Keuring elektriciteit
Value
Bewoonbare opp.
Value
Bestemming
Value
Rechtelijke of bestuurlijke maatregelen
Value
Voorkooprecht
Value
Verkavelingsvergunning
Value
Bodemattest
Value
Beschermd erfgoed
Value
Watertoets
ValueKI*: Kadastraal inkomen (niet geïndexeerd)

Info en bezoek

Contacteer ons
Je bericht is verzonden!
 

BIV-nummer:
Derdenrekening: